Ja då var det vintertid, inte så kul tycker jag men det är bara att bita ihop.
Det är ju snart advent i alla fall så får man tända lite ljusstakar och stjärnor så känns det lite ljusare i alla fall. Tänkte rida igång Hrisal men när det är kolsvart ute så blir det inte så mycket ridning då vi inte har någon padock. Det får bli helgerna tills snön kommer eftersom dom kör som idioter på vägen vid stallet.

Imorgon är det dags för id-märkning och chip för Ari, då får vi veta vilken färg han har, lill-prinsen. Jag antar att det inte blir någon större överraskning. Återkommer när jag fått klara besked. Kanske jag lyckas ta en bild också. 🙂

Just nu tjuvlånar jag hästklubbens dator då min egen är död. Ska försöka återuppliva den och ev ta ut alla bilder och filer. Vi får se om det lyckas. Håll tummarna.

Lev väl alla rara människor!