Ja då är vi inne i den första sommarmånaden, det känns skönt. Snart är det semester och man får vila och göra vad man vill hela dagarna. Målet i sommar är att få upp kondisen på Hrisla och mig själv så vi kan tävla i slutet på augusti på Gneisti Open och sedan på Krafturs KM. Men före det ska vi på kurs för Anna Olovsdotter och därefter på tredagarskurs på Wången.

I helgen har vi haft nationell tävling på Timrå ridstadion, gissa om man blir sugen att rida. Ska försöka åka iväg och prova banan något i sommar.

Vi fick uppleva århundradets bästa T1-final som Johan Häggberg tog hem, GRATTIS  säger vi till honom.

En uppmaning till alla er som ska tävla, läs FIPO islandshästarnas tävlingsreglemente. Det skadar aldrig att vara påläst om vad som gäller. Ni hittar det på SIFs hemsida www.icelandichorse.se under sport och reglementen.

Även alla funktionärer förtjänar ett STORT TACK oj vad dom har jobbat hårt för att få allt att flyta, känn er nöjda!

På huvudddomarrapporten som ska lämnas till SIF står det “organisationen gjorde ett bra arbete” och det känns ju jätte bra. Min största tabbe var tidsprogrammet på fredag. Och sedan spelade vädergudarna oss ett spratt på lördagen så att boxarna höll på att flyga iväg. Men annars var det jätte trevligt.

Ett speciellt tack till Daniel van der Blij som tog hand om poängen på söndagen så jag fick göra annat, du är guld värd.