Är vad jag längtar efter. Men snart är det mars och då är det vår enligt almanackan. Men det vet man aldrig hur det blir. Det kan komma lika mycket snö till som det gjort dom senaste dagarna. Härom veckan blev jag hoppfull då asfalten visade sig men det var bara för ett kort ögonblick.

När väl värmen kommer och min balkong blir snöfri ska jag sitta där ända fram till hösten och mysa, inomhus tänker jag inte vara.

Jag börjar bli lite bättre kompis med min telefon, jag har lyckats att både knäppa kort och filma så nu kanske det blir några bilder på hästarna i alla fall och även en liten filmsnutt om jag har vädret på min sida.

Förkylningen börjar ge med sig hoppas det inte börjar om när medicinen är slut, då blir jag nog deppig.

Håll till godo med en bild på prinsen!

Ari sommaren 2010

Ari sommaren 2010