Nu var det ett tag sedan jag skrev igen, bättring!

Lite missflyt har jag haft ett tag. Först pajade min iPhone som nu är skickad på lagning. Sedan gick datorn sönder och den ligger i bokhyllan och och väntar på lagning har jag otur måste jag köpa en ny (dyrt!). Och som inte det räcker så blev jag sjuk IGEN någon kostigt fel så halva ansiktet svullnade upp och jag kunde varken äta eller borsta tänderna (AJ vad ont det gjorde). Men nu är jag på bättringsvägen i alla fall, Kåvepenin är jätte bra!

ari1-nov-2010

Nu ska snart Ari flytta till sina nya kompisar, det känns spännande. Men jag kommer att sakna honom också men då får jag väl åka och hälsa på honom, mattes lillprins.
Det ska bli spännande och se honom utvecklas framöver i storlek, jag hoppas han blir lite större än sin mor som endast är 131 cm hög. Han har ju ett fantastiskt lynne lugn och fin och hittills har han varit lätt att hantera. På torsdag kommer hovslagaren och då får vi se hur det går, vi har inte haft några problem hittills men Tomas är ju en duktig hästmänniska som tur är.

Och så är våren på väg, den bästa tiden på hela året tycker jag. Allting ligger framför och man kan bara njuta av ljuset som kommer. UNDERBART! Snart kanske balkongen tinar fram så man kan ta sitt första vårkaffe där. Min nya lägenhet ligger i västerläge, jag vet egentligen om det var så smart då det är sol hela tiden så det kan ju bli så att man får leva med neddragna persienner hela sommaren, vi får se.

Jag är ju även engagerad i hästklubben www.kraftur.nu där vi planerar årets tävlingar just nu, närmast ligger istölten 26 februari, hoppas det kommer många deltagare.

Nu ska jag kurerar mig några dagar till så jag blir riktigt frisk och kry och känner mig som en människa igen.

Sköt om er därute/Mari