Ja nu ska hovslagaren komma!
Iväg till hästarna för att ta in dom innan han kommer. funderar lite på hur det ska gå med Ari hur gör  man för att det ska bli enkelt. (dumt, enkelt blir det aldrig)
Fångar in Hrisla utan problem, Ari kommer fram och jag få hänga lite runt hans hals innan jag får fast grimman (på sista hålet). Det var det. Nu ska ut ur hagen utan att någon annan häst följer med. Vi tar in Hrisla först så kan Cissi passa grinden. Aris kompis Solis är en riktigt busig kille och vill gärna följa med sin kompis.

Jaha då provar vi att ta ut Ari men han vill inte gå förbi grinden, oj oj pust och stön. Som tur är kommer en annan stallmänniska och hjälper till att knuffa på och då går det till slut.

Hästarna är äntligen inne och hovslagaren kommer.  Hrisla är först på tur och det går riktigt bra till att börja med, men vad händer på hov efter hov visar det såg att det finns hålväggar. Oj Oj Oj! Fyra hålväggar på tre hovar. Ingen ridning på åtta veckor mist.

Till slut blir Hrisla trött att stå på tre ben och hänger på hovslagaren ochAri vill ut till sina kompisar och provar att hoppa över boxen den lilla rackaren. Jag är sjuk och äter penicillin så min ork är inte vad den borde.
Efter tre timmar är vi klara och hästarna får gå ut och jag får mocka och städa efter mig.

Hemfärden den blev inte rolig, snöstorm är det och jag kör som en lus.

Ibland önskar jag att jag var 20 år då bara gjorde jag saker utan att tänka, nuförtiden tänker jag alldeles för mycket innan jag gör något.
Är det åldern som tar ut sin rätt tro? Jag fortsätter att kämpa på i alla fall.
/Kör försiktigt i snöstormen – Kram