Både stora och små förändringar är bra. Själv ska jag flytta efter 13 år i samma lägenhet, det blir verkligen “hemma” efter så lång tid. Men min nya lya kändes bra redan när jag kom in i hallen så det kommer nog att bli kanon.

Jag ska även byta jobb 1 oktober och lämna kommunhuset efter 16 år, det känns också bra att få upptäcka nya arbetsuppgifter och arbetskamrater. Spännande!

Min kära kamrat Ann ska lämna oss och flytta till Luleå det är en stor förändring i hennes liv. Nytt jobb och nya vänner och sambo blir hon. Jag håller tummarna att allting blir riktigt bra där uppe och ser fram emot att åka och hälsa på. Kram på dig Ann!

På Wången hade vi det mycket trevlig när vi var där och tävlade på våra fina islandshästar. Och fest blev det, det var nog en av dom roligaste festerna på länge vi hamnade på där. Ett bra minne är det i alla fall.

Wången - Jämtland

Wången - Jämtland