Börjar det nya året med att göra om lite här på sidan.

Jag är långledig så här över jul och nyår, det känns alltid lite kortare fram till ljuset om jag är det.
Ari har flyttat tillbaks till Gudmundsbyn och dom fantastiska ridvägarna, det känns bra för oss så vi kan jobba upp konditionen och ridglädjen i en känd omgivning. Ridvägarna är fantastiska, synd bara att det är mest is.
Jag har ägnat min ledighet till att vila och vårda min förkylning som nu är på bättringsvägen. Och under tiden har jag läst Haffis fantastiska bok som verkligen sporrar mig att komma vidare. Jag har i alla fall kommit upp  på Ari trots hostan, och han känns som en helt ny häst efter decembervilan. Lugn, harmonisk, avslappnad och som vanligt samarbetsvillig. Att bara ha en hagkompis är nog hans grej, det blir lite att hålla ordning på och stöka på med.
Nu blir det uteritter och lösgörande arbete framöver och så hoppas vi på mera snö så vi kan skrika tjoho och  galoppera i full fart.