paskaggGlad påsk! I efterskott.

Det är som omöjligt att få till något bloggande. Efter att Hrisla blev sjuk i höstas så tappade jag sugen ännu en gång.
Och efter det så har det ju hänt litegrann i alla fall.

Hrisla blev sjuk i september och det höll i sig bra länge innan hon slutade att vara vinglig. Sedan var det dags att börja rida. Tips från veterinären var att rida utan stigbyglar ifall hon skulle ramla, så det var lite läskigt i början. Men som tur var så gick det bra.

Jag har även varit en sväng till Ari, men då han är i fulåldern så var det inte så mycket att se. Han har dock sin fina man kvar så när vinterpälsen är borta ska vi ta och bada honom. Det blir spännande, eller så går det hur bra som helst.

Hrisla har flyttat till nytt stall i stan. Nära och bra för matte som kan åka varje dag. Toppen ridvägar och ordning och redag. Inget att klaga på som sagt. Så i sommmar blir det att vara inne på nätterna, så då får vi se hur det går med klådan.

Sonen har fått en lägenhet efter mycket om och men tillslut när mamman tog i och sa ifrån. Tänk att man ska behöva blir arg för att folk ska lyssna. Trist!

Själv har jag blivit ordförande i hästklubben Kraftur. Det är en spännande utmaning jag har framför mig. Det finns mycket att rodda runt med men jag får göra så gott jag kan tillsammans med övriga styrelsen så blir det nog bra.

Och så har jag lovat mig själv att blir lite mer social, annars blir det mest jobb och ridning. Men det ska jag försöka råda bot på här i vår.