Ja då är vi inne på 2011. Skönt att julen är över och att ljuset sakta men säkert kommer tillbaka.
Julafton tillbringade jag med min fina son, vi åt och myste och så fick han några julklappar så klart. Mellandagarna har jag försökt att komma iväg och rida och det har blivit några turer i den vackra naturen.

Nyårsafton var jag på fest för en gångs skull, jag brukar vara hemma och inte göra så mycket i vanliga fall. Trevligt var det och vi tog en tur med skotern efter 12-slaget.

Sedan blev det jobb i 2,5 dagar jag vet inte om det blev så mycket gjort egentligen men det viktigaste fick jag undan i alla fall. På måndag börjar skolan igen, jag jobbar nu mer på en skola på expeditionen och där är det omväxlande arbetsuppgifter och det tycker jag är bra.

Jag fick besök av en gammal kompis som jag inte sett på 10 år, det var verkligen roligt att träffa henne. Jag ser fram emot nästa besök, då ska vi äta middag och surra lite mer.

Att bara var hemma och lata sig är inte helt fel heller. Igår sken solen rakt in på mig och då kände jag mig genast piggare, tänk vad ljuset har stor betydelse. Det är tur att man har något att längta till hela tiden med dessa skiftande årstider.

Nu ska jag njuta av dom sista lediga dagarna. Ha det bra där ute allihopa.