Nu börjar det bli lite mycket snöande tycker jag och även kyla.

Detta har gjort att jag hamnat framför datorn och pular på med WordPress och försöker få till någon bra hemsida. Jag har lyckats rätt bra med www.riibygard.se men jobbar vidare med den.  Ganska roligt är det men det saknas mycket översättningar på vissa sidor så då gäller det att hitta rätt sida och översätt så man förstår.

WordPress är ett program som från början användes enbart för bloggar men har nu utvecklats så det går att bygga lättanvända hemsidor för dom som inte är så datahaja. En annan fördel är att man kan uppdatera sidan vart än man befinner sig om så skulle behövas.

Två bra och lättanvända saker som jag hittade och som jag använder på Riibygårds sida är galleriet och formuläret. Det enda kluriga är att hitta igen dom när man installerat dom då alla tillägg inte hamnar på samma ställe. Men det finns inte så många ställen att leta på som tur är.